Név
E-mail cím


Tökfőzde
Tökéletes tökéletek, hagyományok, ünnepek a tök világából


Ismét Pannon Piac a Savaria Történelmi Karneválon!

A Régiófókusz Nonprofit Kft regionális partnerei a helyi termékek, tájételek, tájtermékek gazdag választékával várják a látogatókat.

Az idei év újdonsága a bioméz, valamint a kézműves sör. A Pannon Piac meglepetés terméke 2013-ban az őrségi tökmagolaj, illetve az olajütés néprajzilag hiteles bemutatása. A karneválozók a Szent Márton utca – Savaria tér – Király utca torkolatában találják meg a vidéki ízeket és a kézművesség remek helyi portékáit.

A Rábaköz Savariában!

A Savaria Karnevál egyik idei újdonsága a Városháza előtti tér, ahol a Nyugat-Dunántúl régió hagyományokban bővelkedő tájegysége, a Rábaköz mutatkozik be. Savaria polgárai és a városba látogató vendégek megismerhetik a Rábaköz remek tájételeit, itókáit, kézmíves termékeit, népművészeti hagyományait és kulturális értékeit. Az ókori Felső-Pannonia Narrabo vidékének mai lakói és a térség mesterei, a népművészet nagykövetei, a tájegység vezetői felkeresik Savariát, hódolnak polgárai előtt és leteszik ajándékaikat a város fórumán. Rábaköz népe üdvözletét küldi.

Ave Savaria!

További információ:
Hutflesz Mihály, ügyvezető, Régiófókusz Nonprofit Kft.
regiofokusz@limexnet.hu
30/217-55-13


2013. augusztus 23.

Ismét Pannon Piac a Savaria Történelmi Karneválon!
részletek... 

2013. július 27.

Rábaközi Gazdanapok 2013
részletek... 

2013. július 5.

Sárgaliliom Fesztivál
részletek... 

2013. július 5.

Szili Aratófesztivál
részletek... 

2013. június 15.

VII. Rábaközi Perecfesztivál
részletek... 
további hírek 

Keresés a hírek adatbázisban:Webmark