Név
E-mail cím


Tökfőzde
Tökéletes tökéletek, hagyományok, ünnepek a tök világából


Szent György Napi Vásár

Szent György Napi Vásár - Kézművesség ezer éve a Kárpát medencében

Kedves Partnerünk!

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei esztendőben is sor kerül néhány rendezvényre, amit a már kialakult infrastruktúrával és partnerséggel kívánunk megvalósítani. Tervezett programjaink első állomása a Szent György Napi Vásár 2008. április 19-20-án Szombathelyen a Múzeumfaluban.

Ez a rendezvény az idei évben országos figyelmet kap, mivel a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - a Vas megyei kamarával együttműködve - itt rendezi a "Kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében" című rendezvénysorozatát, aminek helyszíne és eseménye is a kétnapos vásár. A két napra 30 ezer látogatót várnak az ország egész részéből. A rendezvény tehát kiemelt jelentőséggel bír a Nyugat-Pannon Vásározó Céh számára is, ezért a Régiófókusz Kht együttműködési megállapodást kötött a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával a részvétel feltételeiről. Ennek megfelelően a kétnapos vásári programban a már ismert karneváli arculatunkkal fogunk megjelenni (Pannon Piac).

Részvételi lehetőséget 20 partnerünk számára tudunk biztosítani - ezáltal 1 db vásári pavilont (összesen 20db), és a szokásos arculatot (harangláb, kaloda, stb.)

További információ vagy kérdés esetén keressék munkatársamat, Baki Zsuzsannát a fenti elérhetőségeken vagy az alábbi e-mail-en: bakizsu@limexnet.hu. Ő készséggel fog segíteni a felmerülő ügyekben!

Szombathely, 2008. február 27.

Üdvözlettel:

Hutflesz Mihály

ügyvezető

Régiófókusz Kht.


2013. augusztus 23.

Ismét Pannon Piac a Savaria Történelmi Karneválon!
részletek... 

2013. július 27.

Rábaközi Gazdanapok 2013
részletek... 

2013. július 5.

Sárgaliliom Fesztivál
részletek... 

2013. július 5.

Szili Aratófesztivál
részletek... 

2013. június 15.

VII. Rábaközi Perecfesztivál
részletek... 
további hírek 

Keresés a hírek adatbázisban:Webmark