Európai Szociális Alap
Európai Regionális Fejlesztési Alap
Név
E-mail cím


Tökfőzde
Tökéletes tökéletek, hagyományok, ünnepek a tök világából


Mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása (GOP-2012-3.3.3; GOP-2012-2.2.4)

 PÁLYÁZATÍRÁST VÁLLALUNK!

Érdeklődni: regiofokusz@limexnet.hu 94/500-354

Mikro-, kis-, és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása GOP-2012-3.3.3

A Mikro-, Kis-, és Középvállalkozások piaci megjelenését támogató Pályázati Felhívás célja, hogy tanácsadói tevékenységeken keresztül segítse hozzá a vállalkozásokat a nemzetközi versenyképességük megteremtéséhez vagy növeléséhez, beleértve a lehetséges piacok felmérésének támogatását, ezzel növelve a magyar vállalkozások bővülését, növekedését, hatékonyságát, versenyképességét. A konstrukció további célja, hogy az erősödő piaci versenyben a vállalkozások fejlesszék üzleti kultúrájukat, felismerjék a vállalkozásban rejlő lehetőségeiket, erősségeiket. A piacokra jutást a tanácsadói tevékenységeken keresztül támogatja a program, felismerve a vállalkozások számára szűkösen elérhető forrásokat, így a humánerőforrások, információ, szaktudás, tapasztalat és idő tekintetében. Ezért a konstrukció célja, hogy a vállalkozások piaci megjelenéséhez és a piaci versenyben való eredményes részvételhez szükséges információhoz, vállalkozás specifikus üzleti tanácsadáshoz juttassa a vállalkozásokat.

A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 3 milliárd forint a 2011-2013. évekre.

A pályázatok keretében az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege:

·  minimum 3.000.000 Ft, maximum 20.000.000 Ft

Az elnyerhető támogatás mértéke az összes elszámolható költség maximum 50%-a.

A pályázatok benyújtása 2012. augusztus 01-től 2013. március 15-ig lehetséges.

További információ és forrás: http://www.nfu.hu/doc/3549

Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtési képességének támogatása GOP-2012-2.2.4

Az Új Széchenyi Terv célja a magyar gazdaság és a vállalkozások támogatása egy növekedésre épülő gazdaságpolitika megteremtésével, közvetlenül elősegítve a foglalkoztatás kiugró növekedését Magyarországon. A magyar gazdaság életében mindig is meghatározó szerepet töltöttek be a mikro-, kis- és közepes vállalkozások. Magyarországon hagyományosan a legtöbb munkavállalót a KKV- szektor foglalkoztatja. Mindezek alapján jelen pályázati kiírás célja a mikro-, kis és középvállalkozások munkahelyteremtési képességének támogatása, ösztönzése oly módon, hogy a pályázók az új munkavállalók foglalkoztatására igényelhetnek támogatást.

A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 9 milliárd forint a 2012-13. évekre.

Jelen pályázat keretében az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege:

·  minimum 1 millió Ft, maximum 20 millió Ft

Az elnyerhető támogatás mértéke maximum az összes elszámolható költség 50 %-a. Amennyiben a projekt keretében teremtett munkahelyek legalább 50 %-a fiatal álláskeresőkkel kerül betöltésre további 20% bónusz érhető el, azaz ebben az esetben az elnyerhető támogatás mértéke maximum az összes elszámolható költség 70 %-a.

A pályázatok benyújtása 2012. augusztus 01-től 2012. december 31-ig lehetséges.

További információ és forrás: http://www.nfu.hu/doc/3550

 


további hírek 

Keresés a hírek adatbázisban:Webmark