Név
E-mail cím


Tökfőzde
Tökéletes tökéletek, hagyományok, ünnepek a tök világából


EKO-NET címmel induló Interreg IIIA közös projekt keretében tervezett programok a következők:

EKO-NET címmel induló interreg IIIA közös projekt keretében soron következő programok

Az Interreg IIIA 2004 Közösségi Kezdeményezési Program keretében:

A Régiófókusz Kht. és a lendvai Razvojni Center az EKO-NET projekt keretében az ökológiai termesztéssel foglalkozó parasztgazdaságok és támogató intézetek hálózatának kiépítését tűzte ki célul, valamint a falusi turizmusban részt vevő öko-termesztők, továbbá az idegenforgalmi és egyéb gazdasági ágazatok közötti együttműködés létrejöttét és fenntartását. Ezáltal közös piac alakulna ki az öko-termékeknek a határmenti térségben.

Programok: tanulmányút a szlovén-magyar öko-termesztőkhöz, vásárok, work-shopok! Bővebben az alábbiakban:

A Régiófókusz Kht. irodájában kapott helyet az öko-termesztők és -feldolgozók, valamint támogató intézményeik partnerségében a Nyugat Pannon Ökorégió Információs Promóciós Központ. Célja a tagok tevékenységeinek bemutatása, adatbázis fenntartása, illetve nyilvánosságra hozatala a Régiófókusz Kht. honlapján keresztül, továbbá a partnerek részére és érdeklődőknek nyújtott folyamatos tájékoztatás. A jól strukturált, részletes adatbázisra épülő központ működése személyes, telefonos és e-mailes kapcsolattartás során valósul meg.

Szeptemberben tanulmányi kirándulást szervezünk a határmenti térségben az Öko-termesztők és feldolgozók tevékenységének megismertetése céljából.

2007-ben több alkalommal szervezünk work-shopokat a termesztők, feldolgozók, és támogató intézmények képviselői részére, valamint részvételi lehetőséget biztosítunk a nemzetközi és hazai öko-vásárokon.

További információk és jelentkezés - képzésekkel kapcsolatban: Baki Zsuzsannánál telefonon: 94/500-354, 30/547-7053, vagy e-mailben: bakizsu@limexnet.hu , illetve rendezvényekkel kapcsolatban: Horváth Györgynél telefonon: 94/500-354, 30/547-9018, vagy e-mailben: horvath@limexnet.hu.


2013. augusztus 23.

Ismét Pannon Piac a Savaria Történelmi Karneválon!
részletek... 

2013. július 27.

Rábaközi Gazdanapok 2013
részletek... 

2013. július 5.

Sárgaliliom Fesztivál
részletek... 

2013. július 5.

Szili Aratófesztivál
részletek... 

2013. június 15.

VII. Rábaközi Perecfesztivál
részletek... 
további hírek 

Keresés a hírek adatbázisban:Webmark