Európai Szociális Alap
Európai Regionális Fejlesztési Alap
Név
E-mail cím


Tökfőzde
Tökéletes tökéletek, hagyományok, ünnepek a tök világából


Ismét Pannon Piac a Savaria Történelmi Karneválon!

A Régiófókusz Nonprofit Kft regionális partnerei a helyi termékek, tájételek, tájtermékek gazdag választékával várják a látogatókat.

Az idei év újdonsága a bioméz, valamint a kézműves sör. A Pannon Piac meglepetés terméke 2013-ban az őrségi tökmagolaj, illetve az olajütés néprajzilag hiteles bemutatása. A karneválozók a Szent Márton utca – Savaria tér – Király utca torkolatában találják meg a vidéki ízeket és a kézművesség remek helyi portékáit.

A Rábaköz Savariában!

A Savaria Karnevál egyik idei újdonsága a Városháza előtti tér, ahol a Nyugat-Dunántúl régió hagyományokban bővelkedő tájegysége, a Rábaköz mutatkozik be. Savaria polgárai és a városba látogató vendégek megismerhetik a Rábaköz remek tájételeit, itókáit, kézmíves termékeit, népművészeti hagyományait és kulturális értékeit. Az ókori Felső-Pannonia Narrabo vidékének mai lakói és a térség mesterei, a népművészet nagykövetei, a tájegység vezetői felkeresik Savariát, hódolnak polgárai előtt és leteszik ajándékaikat a város fórumán. Rábaköz népe üdvözletét küldi.

Ave Savaria!

További információ: 
Hutflesz Mihály, ügyvezető, Régiófókusz Nonprofit Kft.
regiofokusz@limexnet.hu
30/217-55-13

 


további hírek 

Keresés a hírek adatbázisban:Webmark